InfinityCRM е иновативно решение за CRM, водещо управление и автоматизация, контрол и анализ на процеса на продажби, напълно интегрирани с други IT платформи и съвместими с всички видове корпоративна инфраструктура.

Днес в третото си издание InfinityCRM се ориентираме към най-новите технологии, свързани с мобилните устройства и социални медии, фокусирайки се особено върху бизнес процесите за управление, за да се осигури цялостно управление на бизнес дейностите, с цел постигане на най-доброто възможна услуга за клиента.

InfinityCRM е усъвършенстваното решение, което ви позволява да се справяте с CRM проекти по възможно най-добрия начин, като разчитате на партньор, който е добре познат на пазара и действа като гарант за успеха на вашия проект.

InfinityCRM е лесен за инсталиране, внедряване и особено за използване, така че всеки отделен потребител може да започне да работи активно за много кратко време, без да е необходимо продължително обучение.

Освен това решението може да бъде напълно интегрирано с други IT платформи и е съвместим с всички видове корпоративна инфраструктура.

InfinityCRM е разработен да се откроява в сравнение с други подобни софтуерни продукти, предлагани на пазара, преди всичко заради функционалностите му.

Идеята за този инструмент произтича от теренни проучвания, които показват колко скъпо и сложно е да се приложи CRM стратегия в организацията и на свой ред да приеме инструмент, способен да тълкува правилно тази логика.

InfinityCRM е проектирана именно заради тези причини чрез въвеждане на концепцията за Линията на Бизнес.

LOB представлява „макро-областите” на бизнес операциите, вътрешните подразделения, в които фирмите обикновено трябва да управляват правилно информацията за клиентите.

Модулите, достъпни в InfinityCRM, обхващат всички функции на управлението, свързани с области като продажби, маркетинг, обслужване на клиенти и зони на Call Center.

Офертата на приложението се допълва от набор от допълнителни модули, които ви позволяват да интегрирате функции, да управлява по-сложна и пълна информация, събрана в CRM.

Най- осезаемата полза от този модул е, че по този начин всяка компания ще поиска и използва само LOB и модули, които са строго необходими за неговата дейност, без да се налага да губи пари за допълнителни функционалности, които така или иначе не биха били напълно използвани.