Управление ефективността на цикъла на продажби чрез намаляване на разходите и увеличаване на печалбите е целта на всички магазини. Модулът за управление на Ритейла на Mago4 е създадено точно за тази цел, както за онлайн, така и за офлайн обекти.

Модулът за управление на Ритейла предоставя на вашата компания универсален и пълен инструмент за справяне с всички нужди на управлението, свързани с продажба и управление на обекти.

Решението е предназначено за всички компании, които искат да управляват своите обекти ефективно, с гъвкаво и бързо управление на процеса на продажби.

Лесният за използване подход, характеристиките и опциите, включени в това решение, правят продукта подходящ не само за малки компании, но и за по-структурирани решения за търговия на дребно, като и франчайз обекти.

Функциите за управление на Ритейла предлагат интегрирано решение, базирано на: TCPOS, KonaKart за всякакъв вид бизнес, базиран на електронна търговия, и Mago за предоставяне на последователни основни данни, интегрирани логистични процеси и централизирано управление на клонове.

Включени са пет модула: конектор KonaKart, конектор TCPOS, варианти, управление на магазини и рецепти: конекторите KonaKart и TCPOS са основните модули за управление на онлайн и офлайн обекти, докато вариантите за управление на обекти и рецепти  са допълнителни модули, които обогатяват системата.